go_to_top

Ξύλινος Σκατζόχοιρος Αφής & Αντίληψης - Tooky Toy

Product SKU: 0000101
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
24,99 €
η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο παιχνίδι με διαφορετικά σφηνώματα σε σχήμα σκατζόχοιρου! Το παιχνίδι αποτελείται από 11 τεμάχια και πιο συγκεκριμένα έναν μεγάλο ξύλινο σκαντζόχοιρο και 10 διαφορετικά σφηνώματα. Ο ξύλινος σκαντζόχοιρος έχει στην πλάτη του υποδοχές με διαφορετικά χρώματα και υφές. Κάθε σφήνωμα αντιστοιχεί σε μία υποδοχή με βάση το χρώμα ή την υφή του σφηνώματος. Το παιδί μέσω του παιχνιδιού καλλιεργεί τις κινητικές δεξιότητές του, τις ικανότητες της προσοχής, της εστίασης και της ευστοχίας καθώς καλείται να τοποθετήσει τα σφηνώματα στις σωστές υποδοχές με βάση την αντιστοιχία που υπάρχει ανάμεσα στην υποδοχή και το σφήνωμα. Επίσης, καλλιεργούνται οι λεπτές δεξιότητες της αφής και της οπτικής αντίληψης. Η ανάπτυξη των αισθήσεων είναι στενά συνδεδεμένη με την κινητική ανάπτυξη. Τα μωρά μεγαλώνουν σε έναν κόσμο στον οποίο αντιδρούν, καθώς διεγείρει τις αισθήσεις τους. Αυτές οι αντιδράσεις είναι σωματικές κινήσεις που δημιουργούν μαθησιακές εμπειρίες.  Από πολύ μικρή ηλικία τα μωρά χρησιμοποιούν την αφή για να εξερευνήσουν τον κόσμο τους, καθώς μαθαίνουν να αγγίζουν τα παιχνίδια τους και μετά να τα κοιτάζουν. Η διέγερση της αφής συνδέεται επίσης με άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τις αισθήσεις. Τα μωρά που μεταχειρίζονται σχήματα και τα ταιριάζουν μέσα σε μία τρύπα μαθαίνουν να λύνουν προβλήματα μέσω της αφής και της παρατήρησης. Τα παιχνίδια δίνουν στα μωρά και στα μικρά παιδιά πολλές δυνατότητες να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους. Είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι που σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή του παιδιού με την ποικιλία χρωμάτων, εστιάζοντας στην κιναισθητική ανάπτυξη του.

Χαρακτηριστικά

  • Απαιτούμενη Ποσότητα Μπαταριών
    • 0
  • Φύλο
    • Αγόρι - Κορίτσι
  • Δεξιότητα
    • Γνωστικές δεξιότητες
  • Σκοπός Παιχνιδιού
    • Ιδιαίτερα & Διαφορετικά
  • Τύπος Παιχνιδιού
    • Εκπαιδευτικά & Ικανοτήτων
  • Ενδιαφέρον
    • Εώς 36 μηνών
  • Υλικό
    • Καθόλου πλαστικό

Με Απλή Αποστολή

Το e-shop του ZOUZOU συνεργάζεται αποκλειστικά με την SPEEDEX και την Courrier Center.

Ελλάδα

Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών)

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 80,00€.

Τα μεταφορικά έξοδα για αγορές κάτω των 80,00 € διαμορφώνονται ως εξής:

- μέχρι 23 κιλά βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό) είναι 3.99€ εντός Αττικής, 6.99€ εκτός Αττικής

- άνω των 23 κιλών βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό) είναι 8€ εντός Αττικής, λοιπή Χερσαία Ελλάδα 8.61€ και Νησιωτική Ελλάδα 11.07€.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας (διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες μέχρι τα 23 κιλά βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό)).

Κύπρο

Τα μεταφορικά έξοδα για αγορές κάτω των 80,00 € διαμορφώνονται στα 17.80€.

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 80,00 €

Εξωτερικό

Γρήγορη Παράδοση (εντός Αττικής και λοιπή Χερσαία Ελλάδα μόνο)

Παραγγείλετε έως τις 12:00 για παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών). Οι παραγγελίες που γίνονται το Σάββατο επεξεργάζονται την Δευτέρα.

5,00 € για παραγγελίες με παράδοση εντός Αττικής και κάτω των 23 κιλών/ ογκομετρικού βάρους.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 80,00 €.

Παραλαβή από το ZOUZOU

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας ZOUZOU, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Εάν τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε μόλις 1 ώρα, διαφορετικά η παραγγελία σας θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να ολοκληρωθεί (εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών).

Θα ειδοποιηθείτε με email ή μέσω κινητού όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Για την παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας.

Πεζόδρομος Βουκουρεστίου 26, Αθήνα 10671, τηλ. +30 2103639182.

Δευτέρα 10:00 – 15:00

Τρίτη 10:00 – 20:30

Τετάρτη 10:00 – 15:00

Πέμπτη 10:00 – 20:30

Παρασκευή 10:00 – 20:30

Σάββατο 10:00 – 15:00

Προσοχή: Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση καθυστέρησης/ προβλήματος επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να σας εξυπηρετήσουμε.. 

Επιστροφές 

Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι κάθε φορά που αγοράζετε από εμάς και στοχεύουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Ως καταναλωτής έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Oι επιστροφές χρημάτων θα γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή. 

Στην απίθανη περίπτωση που κάνετε λάθος και αγοράσατε ένα προϊόν που ήδη έχετε, ή που τελικά δεν άρεσε, μπορείτε να το επιστρέψετε και να το ανταλλάξετε με κάτι άλλο. Η επιστροφή γίνεται μέσω εταιρίας courier και επιβαρύνεται από εσάς. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι άθικτα, μέσα στη αρχική συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί. Εφόσον η συσκευασία του έχει παραμείνει άθικτη, θα σας αντικαταστήσουμε το προϊόν με κάποιο άλλο που θα μας παραγγείλετε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο όπου έγινε η πληρωμή. 

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνεται από εμάς στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

• Εάν σας στείλαμε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει – μας ενημερώσετε άμεσα για το λάθος μας, θα μας το επιστρέψετε και θα το αντικαταστήσουμε με το επιθυμητό.   

• Εάν λάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό –  θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας για να μπορέσουμε να σας το αντικαταστήσουμε. 

• Εάν το προϊόν σας έφτασε κατεστραμμένο – για να επισπεύσετε την απαίτησή σας, στείλτε email στο info@zouzoutoys.gr με φωτογραφίες της χτυπημένης συσκευασίας και το κατεστραμμένο περιεχόμενο. Σας ενημερώνουμε ότι μία μικρή κάμψη ή εσοχή στην συσκευασία του προϊόν που δεν επηρεάζει το περιεχόμενο του δεν θεωρείται ελάττωμα ή ζημιά για επιστροφή. 

Μη-επιστρεφόμενα είδη

• Εποχιακά προϊόντα 

• Προϊόντα με ψηφιακό περιεχόμενο 

• Τρόφιμα και αναλώσιμα είδη 

• Οι προσωποποιημένες δημιουργίες μας και τα σακουλάκια δώρου μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν το περιεχόμενο τους βρεθεί ελαττωματικό. 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση δική του.  

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, εντός 24 ωρών κι εφόσον δεν έχει αποσταλθεί. 

Για οποιεσδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνηση, καλέστε μας στο +302103639182 ή στείλτε μας email στο info@zouzoutoys.gr.

espa_el